4 Aralık 2012 Salı

Yılbaşı Çanım :)

Bu da benim yılbaşı çanııım :)
Ne lazım...
Bir adet plastik saksı, peçete, kordon, yılbaşı topları...
Bunlar benim kullandıklarım, örnek benden çeşitlilik ve güzellikler sizden :)




35 yorum :

  1. Hem de çok güzel olmuş,fazla masraf yapmadan eğlenebilmek,tasarruflu olmak akıllıca,tebrikler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Nilgüncüm, böyle değerlendirmeleri yapmayı daha çok seviyorum, çöplüğümdeki malzemeler değerleniyor ya :))



      Sil
  2. vaaaaaay, süper olmuş canım ya, bayıldım, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın Işılım, aldın mı masaüstüne bunu da :))

      Sil
  3. hay ben senin aklını seviyim canımın içiiiiii :))

    YanıtlaSil
  4. yaşasın yeni yııılll, bayılıyorum bu renklere ve bir yıl daha yaşayıp, yeni bir şey üretebileceğimiz ihtimaline..Umarım gerçekleşir, sen yaparsın, biz seyredeiriz, kopyalarız, biz de yaparız, dolu dolu geçer umarım bu yeni yıl da...

    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elift cim, her yıl yeni projeleri listeye alıyoruz ama 365 gün yetmiyor kiiii :)) Hep birbirimizden fikirler alıyoruz ya, ne güzel, paylaştıkça çoğalıyoruz :)

      Sil
  5. Çok hoş, çok akıllıca bir fikir ellerinize sağlık.:) güzelliği de cabası..

    YanıtlaSil
  6. Harika olmuş Banu abla, ellerine sağlık :) Benim aklım Collette- Nilgün Hanım'ın bugünkü fotoğraflarında gördüğüm güzelim yılbaşı örtünde, nasıl işledin onu, çok ama çok beğendim, Nilgün hanımın evine de çok yakışmış ellerine sağlık:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın Esencim :) Her bir örtüyü işledikten sonra fotoğraflarına baktığımda ben de "bunu nasıl işlemişim yaaa...." diyorum :)) Çok teşekkürler, Nilgünüme yakıştı gerçekten :)

      Sil
  7. asıl ben senin yaptığın herşeye bayılıyorum..ne kadar pratik ve kolay ama bir o kadar da işlevsel şeyler yapıyorsun ..sevgiler banucum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Şehnazım, birbirimize bayıla ayıla noolcak bizim halimiz bilmem :)) Farkımız şu... sen özenli yapıyorsun, ben çalakalem uyduruyorum :)

      Sil
  8. yine süper yine süper siz harikasınız:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper değilim ama sayenizde harika hissediyorum kendimi Nefocum :)

      Sil
  9. Önceki yaşamında saksıydı demek zor :)

    YanıtlaSil
  10. Yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun , süpersin !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen sınırlarımı ben de çizemiyorum Nowacraftcııım :))

      Sil
  11. çok güzel ama herzamanki gibi banu abla..

    YanıtlaSil
  12. selamlar..ben sizi kaç yıldır takip ediyorum blogcudaydım gene takip ettim..buraya geldim hatta ara verdiğim 1 yılda bile yazmaya gene sizi takip ettim...herşeyinizi çok beğeniyorum..sizin yaşadığınız yer gibi bir yerde yaşamayı çok isterdim ama çalışma şartları maalesef şu an için mümkün değil.inşallah birgün...yaptıklarımı özellikle sizin beğendiğinizi görmek okumak bu sabah beni çok mutlu etti...hele yoğun bir nöbetten çıktıktan sonra eve gelip sizin gibi marifetli harika bir hanımın güzel yorumlarıyla karşılaşmak ayrı bir keyif oldu bana.çok teşekkür ederim.
    çoğu zaman yaptıklarınızdan ilham aldığımı saklayamam bunun için de ayrıca teşekkür.sevgilerimi bıraktım.çana da bayıldım...muhteşemsiniz...

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Mormenekşeler... Dilerim birgün haya ettiğin yaşama kavuşursun, ben de uzuuun bir çalışma döneminden sonra çok şükür kavuştum bu hayata... Ama unutma sefası kadar cefası da var :) Bizler, kocaman bir blog ailesiyiz ya, her milletten var aramıza, çoğunlukla birbirimizin yaptıklarından fikirler üretiyoruz zaten, hatta kıskanıyoruz bile :)) Teşekkür ediyor, sevgilerimi gönderiyoruuum :)

    YanıtlaSil
  14. amin inşallah...bu arada diğer yaptıklarınız gene harika olmuş...her zamnki gibi.hele o saat ampullü şişe bayıldım bayıldım

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)