11 Mayıs 2014 Pazar

Günlerden Birgündür Bugün de ...

Öyle çabuk geçiyor ki günler, artık adlarını söylemekten vazgeçtim ben :)

Şöyle bir dışarı çıktım, hava biraz izin verdi neyse ki ...



Henüz bahçe keyiflerine başlayamadık, yağışlardan dolayı daha temizlik ve yerleşim bile yapamadım ...
İnşallah hafta başından  itibaren açacakmış hava... :)





Bir adet Tess Gerritsen daha okudum bu arada... Sırasını biraz şaşmışım ya, neyse :))
Bu seriden Cerrah'ı önce okumuştum, sonra bu kitabı okumam gerekirken Günahkar 'ı okumuşum :))
Eh... Bu kadar gerildikten sonra rahatlamak gerek, elime Kristin Hannah'ın Ateşböceği Yolu'nu aldım, tam başladım ki abimler geldi... Artık gece başlarım :)



Benim için hergün anneler günü olduğu için böyle bir kutlama yapmıyorum, diğer özel günleri de sevmiyorum, hani babalar günü, sevgililer günü, hatta yeni çıkan nineler günü, teyzeler günü.... Doğum günleri, evlilik yıldönümleri kabul, ama diğerleri.... Senede bir güne sığdırılamayacak, sığdırılmaması gereken ilişkiler bence bunlar...


5 yorum :

  1. Yürekten katılıyorum düşüncene Banum
    Selamlar, sevgiler....

    YanıtlaSil
  2. Dediğin gibi ablacığım sevdiklerimize sevgimizi günlere sığdırmak yerine onların kıymetini her daim bilmek ve her daim vermek gerekir :)
    anne Sultanı ve seni kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Tam da dediğin gibi..."Gün" müdür nedir o şeyler çok komik geliyor bana. Mesela benim çocuklarımın doğdukları gün benim anneler günüm. Eşimle tanıştığım gün sevgililer günüm. Kadınlar günü deyince hep gülesim gelir. Kadının insan olduğunu unutmak gibi bir şey bu. Neyse ya.. Boşver bunları. Artık havalar yavaş yavaş ısınıyor. Meteoroloji "havanın yağışlı gittiğine aldanmayın. Cehennem gibi bir yaz bekliyor bizi" diyor. Bu demektir ki akıllı olan senin evine sığınmalı.. :)
    Sana; "yorma kendini" demekten dilimde tüy bitti. Nasıl bir risk atlattığını bilmezmiş gibi hala "temizlik" diyorsun. Yeter artık. Kendini düşün. İntihar gibi bir şey senin yaptığın. Kendini düşünmemen için hiç bir nedenin yok. Allah aşkına bir yardımcı tut artık. Solmaz anne de ne istiyorsa ondan ister. Hem sen yorulmazsın, hem o mutlu olur. Lütfen ama lütfen... Öpüyorum yanaklarından güzel arkadaşım.

    YanıtlaSil
  4. Konsantre günler der bi arkadaşım hiç anlamı yok böyle günlerin annesi babası çocuğu sevgilis olmayan insanlar ne yapacak sadece üzülücek... O yüzden bizim için hergün mutlu kutlu neşeli olsun :))

    YanıtlaSil

İçinizden geleni yazın :)